Regulament

Activitatea este una de acțiune în care rapiditatea cu care echipa ta rezolvă sarcinile este una relevantă, în aceste condiții avem următoarele recomandări ce țin de SIGURANȚA (și nu numai) voastră pe parcursul evenimentului:

– Încercați să aveți măcar un ghiozdan sigur în cadrul echipei pentru a putea pune lucrurile ce pot aluneca ușor din buzunare. De precizat este faptul că dacă echipa este formată din mai mulți necunoscuți, încercați să păstrați asupra voastră lucrurile personale. De asemenea, vă rugăm să verificați condițiile meteo și să vă îmbrăcați adecvat.

– Pe toată perioada activității comunicarea se va face fie fizic (prin interacțiunea cu personaje), fie prin whatsapp, cu numărul special în acest sens. Există zone în spațiul Muzeului unde semnalul pentru telefon nu este foarte bun, iar în acest sens vă puteți conecta la sistemul wirless al muzeului. Totodată, topul rețelelor care funcționează în acest spațiu este: 1. digi; 2. vodafone; 3. orange; 4. telekom, astfel liderul echipei ar fi indicat să fie cineva cu servicii de internet din puse la dispoziție de un furnizor din partea de sus a topului.

– NU țineți asupra voastră lucruri de valoare ce nu vă pot ajuta în cadrul activității. Cu toate acestea, este important să aveți asupra voastră obiecte care au o relevanță legală (carte de identitate etc.)

– Pentru a evita situații neplăcute, este indicat să aveți o asigurare în caz de accidente, mai ales dacă nu aveți activă asigurarea „la stat”, astfel febra activităților va fi una acoperită.

– Verificați condițiile meteorologice pentru a avea îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată. Activitatea se va derula cât timp condițiile meteorologice nu sunt unele extreme (coduri portocalii sau roșii – chiar și galbene – emise de organele sau administrațiile competente competente).

– Nu aruncați obiecte din cadrul activității care vi se par că nu mai au relevanță, se prea poate să vă fie necesare. În caz contrar, iubim natura și vă rugăm ca (cel puțin) pe durata activității să nu aruncați obiecte în alte locuri decât cele amenajate.

– Atenție sporită la deplasarea între 2 puncte, la traversările de străzi, alei etc. Toate acestea sunt exclusiv alegerea voastră. Înotatul sau zborul sunt exclusiv interzise pe durata evenimentului.

– Dacă nu știți ce trebuie făcut mai departe în timpul activității și aveți nevoie de ajutor, puteți solicita sprijin exclusiv pe whatsapp, de la numărul de telefon cu care comunicați pe toată perioada activității.

– Traseul este gândit cât să se poată realiza la pas, deci introducerea unei mașini personale, biciclete etc. este inutilă și vă poate pune în situația de a nu vă putea deplasa în voie sau să ieșiți din condițiile legale locale. Mersul pe jos, combinat cu maximum un mijloc de transport în comun (deși nu este necesar) sunt arhisuficiente.

– În cazul în care se face plata, iar echipa nu se prezintă la eveniment, banii nu se vor restitui. Anularea rezervării este posibilă cu minim 48 de ore înainte de eveniment, iar în acest caz se va restitui 50% din sumă.