Acord pentru folosirea datelor cu caracter personal

SCOPUL COLECTĂRII:

Scopul colectării datelor este pentru participarea la un eveniment desfășurat de RT EVENTS TEAM SRL, activitate pentru care ați optat prin achiziționarea unui bilet sau prin câștigarea unei invitații. Prin intermediul datelor puse la dispoziție în cadrul prezentului formular, organizatorii pot:
– verifica dacă încadrarea de achiziționare a biletului (elev/student) a fost una corectă;
– transmite informații legate de desfășurarea activității;
– ține legătura pe parcursul activității
– solicita review pentru activitate și să transmită oferte, anunțuri legate de alte activități desfășurate, reprogramări ale activității în cazul anulării etc.

OBLIGAȚIILE COLECTANTULUI:
RT EVENTS TEAM SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate explicit mai sus datele personale pe care le furnizați despre dvs. sau despre o persoane pentru care aveți drept de reprezentare.

DREPTURI:
Dreptul la informare, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la opoziție, dreptul de a vă adresa justiție.

Retragerea ulterioară a acordului nu afectează legalitatea folosirii datelor personale efectuate în baza prezentului acord înainte de retragerea acestuia. Retragerea acordului trebuie făcută în scris.

Refuzul dumneavoastră de a accepta condițiile de mai sus prin bifarea câmpurilor „Da” la întrebările de mai jos, care ne autorizează să folosim datele dvs. determină imposibilitatea de a trimite acest formular (care este în curs de completare) și, implicit, duce la imposibilitatea de a participa la eveniment. RT EVENTS TEAM SRL refuză să primească datele cu caracter personal ale dvs. fără să vă dați acordul bifând câmpurile „Da” de mai jos.